Прес-реліз № 04 Засідання Ради СГОСТУ №4/11 від 19.12.2008

Прес реліз № 4 Засідання Ради СГОСТУ №4/11 від 19.12.2008 м. Рівне
Присутні: Машин Ігор (Київ), Караченцев Володимир (Харків), Полигач Ігор (Тернопіль), Алєксєєвський Геннадій (Севастополь), Єлізаров Денис (Севастополь), Колчін Ігор (Донецьк), Застровський Сергій (Луцьк).
Після обговорення питань порядку денного вирішили:
  1. Затвердити каталог суддів СГОСТУ на 2009 рік. Для тих суддів, які не сплатили своєчасно внески, встановити подвійний розмір внесків. Рішення набуває чинності 1.02.2009. Рекомендувати звернути увагу суддів на результати пар, які підтверджують їх відповідну категорію.
  2. Всі бажаючі судді СГОСТУ зможуть отримати ліцензію WDC на 2009 рік. Встановити розмір внеску – 50 €. Оплату для перерахування на рахунок WDC здійснити до 15.01. Рекомендувати всім суддям, які будуть мати ліцензії, здати професійні екзамени до кінця сезону.
  3. Внести зміни та доповнення до календаря змагань СГОСТУ на 2009 рік. Внести в календар змагань Чемпіонат Європи WDC AL 1-3 травня м. Київ (організатори Ігор Машин, Юрій Васютяк, Олег Шумаєв).  Провести Чемпіонат СГОСТУ з 10 танців 14-15 березня в Донецьку (організатор Колчін Ігор).
  4. Встановити розміри внесків та їх розподіл для клубів, суддів та танцюристів сучасного танцю.   Для клубу: 60 грн. – вступний, 100 – річний.
     Для танцюриста: 20 – вступний, 50 – річний.
    Для судді: 50 – вступний і річний з розрахунку по 50 грн. за кожну категорію, починаючи з 4. Для організатора змагань: перші – без внесків,
    наступні: 300 грн. - без вищої ліги,
    500 – з вищою лігою.
    До складу комітету СГОСТУ по різним видам танців може входити один представник від 5 клубів. В кожному клубі має бути не менше 10 танцюристів та 1 суддя.
  5. Правила змагань з танців на колясках прийняти за основу та відправити на доопрацювання.
  6. Розглянули звернення Ігоря Палія (Тернопіль) про необхідність внесення змін до правил проведення змагань СГОСТУ. Вирішили внести зміни в правила по костюмах для «Юніорів 1», зняти обмеження по фігурах для «С» класу. Доручити Палію І. розробити детальні зміни та доповнення в правила. Після проведення консультацій з комісарами СГОСТУ винести нові правила СГОСТУ на розгляд Ради.
  7. Змінити розмір внесків та їх розподіл для танцюристів спортивного танцю.
     20 грн. – вступний, 100 – річний. Рішення вступає в силу з 1.01.2009.
     Для подальшого розвитку бази даних танцюристів встановити розмір внесків за право проведення змагань: 3 грн. з кожної участі в змаганнях.
  8. Відкритий клас або рейтинг дозволяється проводити тільки в рамках рейтингових змагань. В рамках класифікаційних - тільки змагання серед класів, включаючи С клас.
  9. Організатором змагань СГОСТУ може бути тільки клуб СГОСТУ.
  10. Присвоїти «S» клас наступним танцюристам: Луковська Вікторія, Погибель Дмитро, Волкова Ольга, Корбун Максим, Ущина Юлія (м. Київ, клуб «Діамант –Еліт», тренер Машина Лариса). «А» клас: Головатий Олександр, Голуб Ольга (м. Ялта, клуб «Колібрі», тренер Багаутдінов А.).
  11. Присвоїти наступні категорії суддям: С. Рабченюк, Ю. Петрукова-Крестельова, Г. Климець, А. Прокаєв, О. Галій, Н. Мальнова – четверта, С. Макода – друга, О. Казатинський – перша, О. Лемешко – вища.
  12. Прийняти до складу СГОСТУ наступні клуби: «Алекса спорт данс» (м. Рівне, тренер Алексєєва Віталія), «Екстрім» (м. Здолбунів, тренер Галій Олена), «Симфонія» (м. Запоріжжя, тренер Запарна Ольга).
 Відповідальний секретар СГОСТУ                                                                     Л. Артеменко

з альбому «Фестиваль "Зірки танцю"»