Прес-реліз № 05 Засідання Ради СГОСТУ №4/12 від 21.12.2007

Прес – реліз Від 27.12.2007                                                                   м .Київ
21 грудня в м. Рівне відбулося засідання Ради СГОСТУ.
Після обговорень питань порядку денного були прийняті рішення:

Результати атестаційних змагань.Судді 4, вищої та національної категорії підтверджують свою категорію автоматично.Список суддів (3-1 категорії), які підтвердили свою суддівську категорію, затвердили в наступному вигляді.
Підтвердили 3 категорію: Городніченко Вадим (Рівне), Жук Марина (Суми), Забєлін Олександр (Харків), Кравчук Сергій (Київ), Левіта Дмитро (Харків), Литовченко Олена (Харків), Мельник Роман (Суми), Нестеренко Олександр (Миколаїв), Овсієнко Марія (Харків), Пащенко Микола (Бровари), Русанова Катерина (Харків).
Підтвердили 2 категорію: Балла Тетяна (Київ), Євлашевський Костянтин (Боярка), Нагорна Наталія (Харків), Огієнко Денис (Харків).
Підтвердили 1 категорію: Балла Олексій (Київ), Булейко Руслан (Полтава), Дибань Олена (Київ), Дмитренко Людмила (Харків), Жебрак Ірина (Київ), Кравчук Віктор (Харків), Кутузов Максим (Кіровоград), Лемешко Олександр (Миколаїв), Ноздріна Тетяна (Полтава), Робота Вадим (Харків), Рибак Альоша (Київ), Терікова Юлія (Миколаїв), Хіль Станіслав (Запоріжжя).
            Звернути увагу всіх суддів СГОСТУ 3-1 категорії, які не попали до вищезгаданого списку, що їм треба на протязі наступного півріччя підтвердити свою категорію результатами пар на атестаційних турнірах.

Графік змагань на друге півріччя сезону.Затвердити графік змагань (додається). Атестаційними вважати наступні турніри:«Перша столиця» м. Харків«Южная столица» м. Одеса«Ритми весни» м. Тернопіль«Зірки паркету» м. Донецьк«Чемпіонат СГОСТУ» м. Київ«Кримський трофей» м. Севастополь.

Аналіз проведених змагань.Проаналізували проведені змагання в першому півріччі.
            Для підвищення якості проведення змагань СГОСТУ, вирішили звернути увагу на наступне:
1.          На всіх турнірах СГОСТУ головним суддею не може бути представник клубу організатора змагань.
2.          Необхідно підвищити дисципліну серед суддів змагань та їх відповідальність до роботи.
3.          На всіх турнірах СГОСТУ судді повинні заповнювати бланк реєстрації де буде відмічено кількість відділень на яких суддя присутній.
4.          Організатор змагань має право розраховуватись з запрошеним суддею у розмірі 50%, якщо він (суддя) запізнився на початок одного з відділень з власної причини.
5.          Головний суддя і організатор не має права залучати до роботи суддів більше ніж на 10 годин на добу.
6.          На рейтингових змаганнях СГОСТУ для суддів повинні бути місця біля майданчика, або своєчасно надаватися інформація про хід змагань в суддівській кімнаті.
7.          З 1 січня 2008 року, в зв’язку з інфляцією :

а) підвищується заробітна платня на змаганнях усім суддям СГОСТУ на 100 грн. в день змагань

б) рекомендується підвищувати стартовий внесок на 10-20 грн.

Проаналізували проведення змагань в м. Хмельницькому 8-9 грудня 2007 року (організатор Горобець Юрій). Виявили низку недоліків. Доручили директору регіонального центру Застровському С. та віце-президенту СГОСТУ Полигачу І. провести ряд заходів, які унеможливлять проведення подібних заходів під егідою СГОСТУ. Рекомендувати Горобцю Ю. та Застровському С. провести  ревізію коштів зібраних на змаганнях 9 грудня для регіонального центру і не використаних по призначенню.

Доповнення до правил по костюмам.
1.          Ювенали не мають права виконувати композиції «фрістайл»
2.          В категорії «Юніори 1» клас «Е», «Д» прикраси на костюмах не дозволяється.
3.          Для всіх категорій у костюмах хлопчиків для європейської програми повинна бути біла сорочка, фрак (у відповідних категоріях) може бути чорним або темно-синім, метелик білого кольору.

Заробітна платня обслуговуючого персоналу на змаганнях СГОСТУ.Членам мандатної комісії підвищити заробітну платню відповідно до кількості пар
До 100 пар не менше 200 грн. на добу
Від 101 до 200 пар – 250 грн. на добу
Від 201 до 300 пар – 300 на добу

На кожному змаганні СГОСТУ повинно бути не менше одного члена мандатної комісії та одного члена реєстраційної комісії. Якщо одна людина виконує всю роботу сама, то повинна отримувати дві зарплатні.

Різне.Присвоїли «А» та «S» клас танцюристам згідно поданим документам.Анулювали дискваліфікацію Шефір Микиті, накладену керівником клубу «Болеро», м. Київ, в зв’язку з переходом в інший клуб .

Дата: 27.12.2007

з альбому «Кубок тренера»