Прес-реліз № 03 Засідання Ради СГОСТУ №4/9 від 03.07.2007

Засідання Ради СГОСТУ відбулося 03.07.07 в м. Севастополі.

Рада прийняла такі рішення:

·   Проводити тільки 3 офіційні суддівські конгреси СГОСТУ на рік: в Києві (вересень), в Євпаторії (січень), в Харкові (березень). Поряд з цим підтримується ініціатива проведення навчань, семінарів, зборів СГОСТУ для суддів, тренерів, танцюристів, тощо. Якщо суддя не був присутній на жодному з офіційних Конгресів на протязі року, його категорія знижується. Всі судді національної та вищої категорії зобов’язані прочитати не менше одної лекції на даних Конгресах, або на семінарах для молодих суддів.
·   Рекомендувати організаторам та головним суддям при проведенні змагань та розподілі суддівства приоритетними вважати суддів СГОСТУ. Якщо суддя на змаганнях порушує Положення СГОСТУ або регламент роботи (працює не до кінця останнього відділення або не з початку першого при необхідності цього), знижувати категорію судді або дискваліфіковувати його до 6 місяців за рішенням Ради СГОСТУ.
·   Для подальшого підвищення рівня проведення змагань СГОСТУ укладати з організаторами рейтингових та міжнародних змагань угоди на їх проведення.
·   Затвердити підсумки роботи регіональних центрів. Висловити подяку Грабовському О. (Київський РЦ), Караченцеву В. (Харківський РЦ) та Полигачу І. (Південно – Західний РЦ) за проведену роботу.
·   Роботу молодіжної організації СГОСТУ вважати задовільною. Підтримати ідею проведення традиційних молодіжних Чемпіонатів СГОСТУ. Провести 2й молодіжний Чемпіонат 3-4 листопада 2007 року в Києві.
·   Затвердити рейтинг пар СГОСТУ на першу половину сезону 2007-2008 років.
·   Для підняття якості підготовки та проведення турнірів підняти стартовий внесок на змаганнях СГОСТУ на 10 грн. з учасника. Всім організаторам змагань ввести пільги танцюристам СГОСТУ в розмірі 10 грн. стартового внеску.
·   Звернути особливу увагу всіх скрутинерських бригад, що роздруківки для фіналістів можна видавати тільки після нагородження. Дозволяється надавати інформацію усім іншим парам, які не вийшли в фінал.
·   Реєстраційним комісіям дозволяється допускати пари в свій клас, який проставлений в класифікаційній книжці, або тільки на один клас вище.
·   Реєстраційним комісіям та організаторам змагань: з початку сезону всі турніри проводити по даті народження.
·   Доручити Г. Алєксєєвському підготувати пропозиції щодо проведення в рамках СГОСТУ змагань по різним видам танцю.
·   Для використання додаткової реклами змагань СГОСТУ та можливого залучення спонсорських коштів, ввести посаду маркетолога СГОСТУ.
·   Спортивним комісарам звернути особливу увагу на дотримання обмежень по фігурам танцюристами «С» класу.
·   Мандатним комісіям. З початку 2008 року відмінити пільги для танцюристів «Н» класу. Розмір річних внесків для всіх танцюристів буде однаковим.

Відповідальний секретар СГОСТУ                                                                        Л. Артеменко

з альбому «KyivRegion Open 2015»