Прес-реліз № 24-25 від 01.10.2015 року

1.     На території України СГОСТУ співпрацює з усіма зареєстрованими танцювальними організаціями.

2.     На 2016 рік СГОСТУ є членом WDC AL та IDU.

3.     СГОСТУ співпрацює зі всіма всеукраїнськими організаціями, але в кожному регіоні будує окремо свої відносини з їх представниками, враховуючи місцеві особливості.

4.     Покласти контроль за правилами проведення змагань в регіонах на директорів регіональних центрів та президентів обласних організацій.

5.     На сайті СГОСТУ розмістити список реєстраторів, ліцензованих СГОСТУ. На змаганнях СГОСТУ має право працювати людина тільки з цього списку.

6.     Дозволити проводити міжклубні змагання в дати проведення титульних змагань СГОСТУ в іншому регіоні.

7.     Затвердити на друге півріччя три титульних змагання:

«Star Festival» організатор Руденко В.,

Dance Sport Life WDC AL. Відбіркові на чемпіонат СГОСТУ від Києва, організатор Шиманський А.

Різдвяний Бал. Відбіркові на чемпіонат СГОСТУ , організатор Гриценюк Р.

8.     Сформувати календар запрошеного суддівства.

9.     Затвердити бюджет на друге півріччя 2015 року та створити бюджетну комісію у складі трьох осіб: Мащин І., Мачулка В., Казатинський О.

10.   Прийняти нові правила по костюмам та фігурам за основу, розмістити на сайті СГОСТУ новину про нові правила з посиланням на них. До першого січня 2016 року не дискваліфікувати пари за такі порушення фігур:

Три Ча-Ча-Ча в танці Ча-Ча-Ча  в «N» класі, пози, фліки, кікі в танці Пасодобль в «С» класі;

Костюмів: білий метелик у Юніорів 1 у стандарті та латинський каблук у хлопчиків  Ювеналів.

11.   Запропонувати організаторам змагань дотримуватись розрахунку кількості категорій на проміжок вказаного часу. Контроль за виконанням цього рішення покласти на директорів регіональних центрів.

12.   Вдосконалити вимоги до статусних змагань.

13.   Розглянути пропозиції представників членів СГОСТУ м. Києва. Доручити Машину І. та Бєлусі Д. сформулювати відповідь від імені Ради та довести її до відповідних клубів.

14.   Створити на сайті СГОСТУ сторінку «Наша гордість», де розмістити прізвища та фото всіх пар «S» класу та Чемпіонів СГОСТУ 2014 року у всіх вікових категоріях.

15.     Створити на сайті СГОСТУ сторінку «Рейтинг», де підраховувати рейтинг пар СГОСТУ та розмістити фото кращих пар рейтингу. Підсумок проводити раз на півріччя станом на 1.09 та 1.01.

16.       За результатами  Чемпіонату та окремим рішенням Ради сформувати список лекторів (з пар категорії «Дорослі»), які прочитають лекції для танцюристів у п’яти наймасовіших областях (виключаючи Київ та Харківську область). Організатором цих заходів є СГОСТУ.

18.        Виготовити пробну партію нашивок на костюми за кошти СГОСТУ з логотипом та назвою організації. Всім парам «А» та «S» класу та Чемпіонам СГОСТУ 2015 року у всіх вікових категоріях роздати ці нашивки безкоштовно. Додатково роздати членам збірних команд областей. Решта бажаючих зможуть їх купити через спеціалізовані магазини.

19.        Пари, які посіли 1-3 місце на Чемпіонаті СГОСТУ, на протязі календарного року приймають участь у всіх рейтингових першостях  СГОСТУ, які проводяться в інших регіонах (не в регіоні, в якому тренується дана пара), без сплати стартового внеску в тій категорії та програмі, в якій вони здобули цей титул.

20.        Якщо клуб (організатор змагань) є членом СГОСТУ та проводить змагання під його егідою, він має дотримуватись усіх Положень та Правил проведення змагань СГОСТУ та пунктів додатку № 1. В разі не виконання цих вимог, результати пар не враховуються для підрахунку балів та переходу з класу в клас.

21.        4-3 категорії  затверджує  відповідна обласна організація.

2-1 категорії  затверджує регіональний центр (при умові складання іспиту)

Вища та міжнародна затверджується Радою СГОСТУ.

Довести до відома всіх головних суддів, що 4 категорія має право судити тільки категорії  «Школа» та «Н» клас.

3 категорія до «D» класу (тобто «Школа», «Н», «Е» клас).

Затвердити:

4 категорію  Перекрестовій О. (м. Кіровоград), Гнєздовій О. (м.Київ), Марій А. (м. Івано-Франківськ), Ісаєву О. (м. Київ), Новіковій О. (м. Київ), Сидоренко В. (м. Черкаси), Коземіровій А. (м. Київ), Кулібабі М. (м. Канів), Малютчику М. (м. Рівне), Євтєєву А. (м. Київ), Качан А. (м. Канів), Мочаліній Ю. (м. Одеса), Товмасян А. (м. Одеса), Витвицькому Р. (м. Івано-Франківськ),  Лисякову Є. (м. Чернівці), Романенко К. (м. Канів), Острівній І. (м. Черкаси), Мацюк А. (м. Вінниця), Кириченко О. (м. Харків), Неверовському А. (м. Черкаси), Гладкій К. (м. Вінниця), Лисенко К. (м. Київ), Волколуп Д. (м. Старокостянтинів),  Мойсюк М. (Буча), Гарант Ю. (м. Львів).

3 категорію Кулачко А. (м. Сєвєродонецьк), Бондаревій О. (м. Сєвєродонецьк), Поляковій О. (м. Мошни), Громову А. (м.Кіровоград), Ткаченко А. (м. Черкаси), Пономаренко А. (м. Черкаси), Кравчуку В. (м. Вінниця), Волкову Д. (м. Київ), Іванишину А. (м. Київ), Подоляк С.  (м. Київ), Ніколаєв В. (м. Київ).

2 категорію Скоренко Я. (м. Київ), Єгорова Є. (м. Київ), Костриці Т. (м. Житомир), Мунтян А. (м. Черкаси), Голікова В. (м. Звенигородка), Яровенко О. (м. Одеса).

1 категорію Гаражун М. (Черкаси), Бойченко Д. (Київ), Бездушній І. (Бровари), Олеху Є. (м. Київ), Олех В. (м. Київ),  Троїцькому Д. (Київ), Кізіль В. (м. Київ).

Вищу категорію Шиманському А. (м. Київ).

Городецькому А. залишити 1 категорію.

22.      Прийняти в члени СГОСТУ клуби:

«Денс Арт» м. Івано-Франківськ, керівник Витвицький Роман

«Dance Akademy», м. Київ, керівник Калиновська Ярослава

«Ритм» м. Житомир, керівник Панасюк Оксана,

«Денс Тайм» м. Заставна, керівник Лисяков Євгеній

«Кураж» м. Одеса, керівник Компанієць Станіслав

«Авангард» м. Кіровоград, керівник Перекрестова Ольга

«Elegance» м. Київ, керівник Мартиненко Денис

23.  Створити резервний фонд, з якого брати на непередбачені витрати.

Вносити зміни до бюджету СГОСТУ в робочому порядку за рішенням бюджетного комітету з наступним затвердженням Радою.

Якщо змагання, на які виділялись  кошти  на рекламу було скасовано, то кошти перераховуються в резервний фонд.

24.    Затвердити перелік номінантів на нагороди від імені СГОСТУ по результатам сезону 2014-2015 років

25.     Виготовити прапори СГОСТУ для кожного регіону.

·        Додати Корочанського С. до списку почесних членів СГОСТУ.

·        Члени СГОТУ (танцюристи та судді) мають право приймати участь у змаганнях інших організацій, але змагання СГОСТУ мають бути в пріоритеті.

·        Подовжено пільги для танцюристів та суддів Донецької і Луганської областей на 2016 рік. Судді та танцюристи СГОСТУ не сплачують річні внески в СГОСТУ за 2016 рік.

·        Директори регіональних центрів своїм рішення можуть понизити або підвищити клас танцюриста.

·        В календар СГОСТУ усі змагання потрапляють від директорів регіональних центрів. В дати міжнародних змагань можна проводити тільки міжклубні змагання до «D» класу.

·        Задовольнити заяву Кулакова С. стосовно пониження класу Губченко Д. та присвоїти їй «Е» клас.

Додаток № 1

Пам’ятка для організаторів змагань СГОСТУ

Для подальшого підвищення якості обслуговування танцюристів, гарантування реєстрації кожного в відповідному класі та віковій категорії з перевіркою оплати річних внесків, реєстрації суддів у відповідне відділення, наповнення змагань учасниками до відома всіх організаторів доводимо:

Кожен організатор отримує від СГОСТУ безкоштовно:

1.     Розміщення змагань в календарі (згідно з правилами формування календаря).

2.     Відкриття он-лайн реєстрації на сайті СГОСТУ та на сайті www.danceservice.net одночасно.

3.     Розміщення банера змагань на сайті СГОСТУ (якщо він існує).

4.     Розсилку ентріформи  всім клубам СГОСТУ.

5.     Розсилку змін в ентріформі та новин про змагання.

6.     Розміщення новин про змагання на сайті СГОСТУ.

7.     Організаційну та консультативну підтримку від директора відповідного регіонального центру.

8.     Консультації офісу СГОСТУ з юридичних питань, питань бухгалтерського обліку та ведення білетного господарства.

9.     SMS розсилку з миттєвими повідомленнями при необхідності (за рахунок організатора).

10.    Рекламну продукцію СГОСТУ (щити, банери, прапор, іншу продукцію) при наявності в даному регіоні.

11.    Обробку результатів змагань та залиття їх в єдину базу для перерахунку класів, рейтингів, тощо.

12.    Розрахунок рейтингу змагань з висвітленням на сайті СГОСТУ (планується).

Кожен організатор зобов’язаний:

1.     Узгодити з директором відповідного регіонального центру та офісом СГОСТУ дату проведення змагань та їх статус, прізвища головного судді, комісара (з каталогу суддів СГОСТУ), скрутинера, реєстратора (зі списку на сайті СГОСТУ).

2.     Узгодити ентріформу (зразок знаходиться на сайті СГОСТУ  http://www.sgostu.com.ua/docs.html ), в якій повинно бути:

1.     Повна назва СГОСТУ.

2.     Логотип СГОСТУ.

3.     Дата проведення змагань.

4.     Місце проведення.

5.     Програма змагань.

6.     Прізвища запрошених суддів.

7.     Та фрази:

7.1.  ЗАЯВКИ для участі в змаганнях приймаються до ____ до 23:00 через Інтернет.

Адреса для on-line реєстрації: http://www.sgostu.com.ua/calendar-b.html,

Участь в змаганні без попередньої заявки неможлива! Заявка вважається прийнятою, якщо Ваша пара є в списку учасників на сайті. Заявки, подані у довільній формі, не розглядаються!!!

7.2.       РЕЄСТРАЦІЯ здійснюється тільки згідно дійсних класифікаційних книжок (картки) будь яких танцювальних організацій (категорії «Дебют» та «Школа» свідоцтв про народження) за датою народження та списків попередніх заявок.

Реєстрація закінчується за 1 годину до початку відділення.

Без попередньої заявки і після закінчення реєстрації організатори мають право відмовити парам в участі.

7.3.      УВАГА! На змаганнях діють обмеження по фігурах та костюмах! Згідно нових об’єднаних правил. Правила дивись на сайті http://www.sgostu.com.ua/docs.html

7.4.  СУДДІВСЬКА БРИГАДА. Змагання обслуговують п’ять (для класифікаційних), сім (для рейтингової першості), дев’ять (для міжнародних та Чемпіонату СГОСТУ) суддів вищої або міжнародної категорії, номіновані Радою СГОСТУ.

Додаток № 2

з альбому «Прем"єра»