Прес-реліз № 22 від 22.06.2015 року

Прес-реліз № 22

Від 22.06.2015 року

1.      Затвердити

4 категорію: Нечитайло К. (м. Київ), Волошаненко Є. (м. Київ), Іванишину А. (м. Київ), Войнаровському В. (м. Київ), Школьній М. (м. Вінниця), Маловій Л. (м. Харків);

3 категорію: Лемешко О. (м. Миколаїв);

Вищу категорію: Зощук Є. суддям зі спортивного танцю.

4 категорію судді з сучасного танцю Гіглавій К., Щербині Л., Капустіну О., Дорошиній О., Романовій С., Божко О.

2.      Враховуючи ситуацію, яка склалася на території Донецької області, наряду з існуючою організацією (президент Колчин І.) прийняти в члени СГОСТУ Донецьку  обласну федерацію танцю (ДОФТ) президент Овчінніков О. та вважати діючими членами обидві організації.

3.      прийняти новими членами наступні клуби:

«Еліт Данс», м. Одеса, керівник Кормаш Катерина (сучасні танці);

«Альфа Данс», м. Київ, керівник Волошаненко Єлизавета.

ТЦ «Грація», м. Слов’янськ, керівник Овчінніков Олексій

«Ад Астра», м. Дімітров, керівник Волкова Наталя

«Вєста», м. Димитров, керівник Мазур Олена

«Style dance studio», м. Краматорськ,  керівник Глянько Ірина

«Імперія», м. Краматорськ, керівник Денисенко Євгенія

«Грація-Дружківка", м. Дружківка, керівник Лескова Ольга

«Грація - Святогірськ", м. Святогірськ, керівник Ростока Тетяна.

4.      Рекомендувати підвищити кількість балів для переходу з N класу в  Е клас з 80 до 100.

Додати до критеріїв переходу з N класу в  Е клас наявність трьох призових місць (кількість учасників не менше шести).

На персональних сторінках танцюристів відображати кількість успішних турнірів, які необхідні для переходу в наступний клас.

Повідомляти тренера будь яким зручним способом (SMS, e-mail) за один турнір до переходу пари в наступний клас.

5.    В категоріях «Дебют» та «Школа» перейти на оцінювання очками за 7 бальною системою. Критерії оцінювання категорії «Дебют» дорівнюють критеріям оцінювання оцінка «3» - учасник не танцює програму, оцінка «4» - учасник танцює програму, але не в музику, оцінка «5» - учасник танцює програму в музику, але не тримає лінії корпусу, оцінка «6» - учасник танцює в музику, тримає лінії корпусу, але допускає технічні помилки при виконанні фігур, оцінка «7» - учасник танцює в музику, тримає лінії корпусу, технічно правильно виконує фігури.

Критерії оцінювання категорії «Школа» дорівнюють критеріям: оцінка «3» - учасник танцює програму, але не в музику, оцінка «4» - учасник танцює програму в музику, але не тримає лінії корпусу, оцінка «5» - учасник танцює в музику, тримає лінії корпусу, але допускає технічні помилки при виконанні фігур, оцінка «6» - учасник танцює в музику, тримає лінії корпусу, технічно правильно виконує фігури, оцінка «7» - учасник танцює в музику, тримає лінії корпусу, технічно правильно виконує фігури та вірно передає характер кожного з танців.

Кількість очок для переходу в наступний клас з категорії «Дебют» в категорію «Школа» дорівнює 35, з категорії «Школа» в «N» клас - 50.

Очки відображати на персональних сторінках танцюристів.

Рекомендувати організаторам турнірів використовувати дану систему в тестовому режимі.

6.      Сформувати п’ять регіонів:

Західний регіон – відповідальний Полигач І.

Центральний регіон – відповідальний Мачулка В.

Київський регіон – відповідальний Майстер Л.

Південний регіон – відповідальний Герасименко Є.

Східний регіон – відповідальний Караченцев В.

створити координаційні ради в кожному з п’яти регіонів з членів Ради СГОСТУ та президентів обласних осередків.

Активно залучати до роботи координаційної ради активних представників інших організацій даного регіону.

Надати максимальні повноваження даним координаційним радам щодо складання регіонального календаря змагань та графіку запрошеного суддівства.

7.    Провести акцію по сплаті річних внесків на 2016 рік для танцюристів з 1 вересня по 31 грудня.

Вступний внесок -30 грн. Річний внесок на 2016 рік складає  200 грн.

Для клубів вступні внески у розмірі 100 грн., річні - 100 грн.

Для суддів вступний внесок - 100 грн., річні внески з урахуванням конгресу становлять 800 грн. Для всіх бажаючих отримати ліцензію WDC та WDC AL – 80 євро. Для вищої та міжнародної категорії наявність ліцензії WDC або WDC  AL обов’язкова.

8.    формування календаря перекласти на директорів регіональних центрів, які зобов’язані до 1.07. надати в офіс СГОСТУ проект календаря по кожному регіональному центру. Кожен директор має представити кращі турніри свого регіону (1-2 шт.), в дати яких інших змагань не буде відбуватися.

Рекомендувати регіональним центрам зменшити кількість змагань СГОСТУ, які проводяться за всіма правилами,  в тому числі з запрошеним суддівством відповідно до попередніх рішень Ради СГОСТУ.

Покласти відповідальність за наповненням турнірів на регіональні центри СГОСТУ.

Дозволити членам СГОСТУ проводити змагання поза календаря , але без символіки СГОСТУ. На цих змаганнях бали за системою СКР  та рейтинг нараховуватись не будуть. Про це організатор зобов’язаний  повідомити учасників заздалегідь в календарі змагань та ентріформі турніру.

9.    Головний суддя несе відповідальність за кількість пар, на майданчику та кількість пар, занесених у протокол. Судді, які «хрестять» неіснуючі пари, отримують зауваження. Видалити з оприлюдненого протоколу пару неможливо.

В календарі змагань на сайті Танцмір зробити посилання з переходом на сайт СГОСТУ.

Сформувати бюджет СГОСТУ на наступний сезон.

Розробити систему бонусів для танцюристів та затвердити на наступному засіданні Ради.

За рахунок СГОСТУ провести 3 конгреси для суддів з одними й тими ж лекторами протягом одного тижня в вересні у Львові, Києві та Полтаві.

Розробити можливість відображення попереджень комісара на сторінках танцюристів. Після зауваження на змаганнях і при невиконанні зауважень на наступному змаганні наступає дискваліфікація по танцю. Якщо пара переходить у наступний клас попередження анулюються.

Розробити таблицю з формулами для більш зручного складання звіту головного судді.

Стосовно поведінки судді Дикого І. Якщо з вересня місяця 2015 року позиція не зміниться, на нього будуть накладені відповідні санкції.

Стосовно заяви Князєвої Олени (мати Князєвої Єлизавети), якщо буде рішення компетентних органів, президія СГОСТУ розгляне питання з урахуванням цього рішення.

з альбому «The Star Championship 2011»