Прес-реліз № 11 Засідання Ради СГОСТУ №6-1 від 9.12.2011

Після обговорення питань порядку денного вирішили:
Питання 1. Прийняти колективними членами СГОСТУ наступні клуби:«Кармен» м. Івано-Франківськ, керівник Калинчук Оксана«Мериди» м. Київ, керівник Миринда Андрій«Ligadance» м. Київ, керівники Білецький Антон, Локазюк Ольга«Данс Арт» м. Житомир, керівник Грибан Михайло«Гранд» м. Макеївка, керівник Городнічов Ернест«Аурум» м. Київ, керівник Москалюк Єгор«Дарина стар» м. Мерефа, керівник Соловйова Дарина «Fit- dance» м. Одеса, керівник Савлук Марія

Питання 2.  Президентам областей до 20 грудня надати в офіс СГОСТУ остаточний варіант учасників закритого Чемпіонату СГОСТУ.

Питання 3. Затвердити наступний список суддів Чемпіонату СГОСТУ: Алєксєєвський Геннадій,  Булейко Руслан, Васютяк Юрій, Герасименко Євген, Гончаров Сергій, Горобець Юрій, Городніченко Вадим, Грабовський Олексій, Гриценюк Роман, Дульський Михайло, Диман Ірина, Єлізаров Олександр, Єлізаров Денис, Застровський Сергій, Караченцев Володимир, Колчин Ігор, Лаптєва Олександра, Лемешко Олександр, Лисенок Тетяна, Майстер Леонід, Маковецький Сергій, Маковій Андрій, Мачулка Володимир, Машин Ігор, Медуниця Олексій, Оксененко Андрій, Пелих Максим, Полигач Ігор, Постніков Вадим, Руденко Віталій, Рибак Сергій, Сорокіна Євгенія, Стадніков Володимир, Точка Сергій, Францен Сергій, Шульга Володимир.

Питання 4. Затвердити наступні суддівські категорій на 2012 рік:
Четверту категорію:Шевченко Кристині, Кунченко Антону, Панькову Дмитру, Паньковій Олесі, Голубцовій Анні, Васюті Анні, Малик Андрію, Заславському Євгену, Барановському Олександру, Давиденко Євгену.
Третю категорію:Будюк Ганні, Будюк Михайлу, Трошину Дмитру, Саліну Сергію, Шабатурі Володимиру, Коваль Віталію,  Холодовій Маргариті, Логвиновій Олені.
Другу категорію:Сосєдко Олені, Крамаренко Ірині (після складання іспиту), Покідько Лілії (залишити 2 категорію).
Першу категорію:Поповій Анні, Сафроновій Ользі (після складання іспиту), Городніченко Вадиму (після складання іспиту).
Вищу категорію:Медуниці Олексію, Работі Вадиму (після складання іспиту),

Питання 5.
·        рекомендувати обласним організаціям до кінця сезону проводити атестацію для апробації даної системи,
·        створити базу даних танцюристів для збереження результатів атестацій,
·        на наступному засіданні Ради повернутися до цього питання.

Питання 7
·        Нову схему класифікації танцюристів прийняти за основу (додаток №1);
·        Переводити танцюристів з класу в клас за системою СКР в автоматичному режимі на сайті www.tancmir.com (система СКР додаток №2);
·        В зв’язку з тим, що рейтинг буде підраховуватися по всім класам, виключити з запрошень на змагання слово «рейтинг»;
·        Категорія «Хобі» не спортивна категорія, яка не має відношення до змагань. Якщо в запрошенні є категорія «Хобі» - це означає, що дана категорія проводиться без дотримання будь-яких правил та обмежень, відповідно не може претендувати на те, щоб впливати на нарахування очок для переходу з класу в клас, рейтингових очок, тощо;
·        Максимально обмежити участь танцюристів «Н» класу в категорії «Школа»

Питання 9.
·        На наступний сезон ввести квоту на проведення класифікаційних змагань з розрахунку 1 змагання в рік  на 100 танцюристів «Н», «Е», «Д», «С» класів в кожній області.
·        Підвести підсумки по кількості танцюристів на 1.04.2012 та підрахувати кількість квотних класифікаційних змагань на наступний сезон.
·        Доручити Президентам областей розподілити дані квотні змагання між організаторами і скласти попередній календар змагань до 1.05.2012.
·        Всі змагання СГОСТУ сезону 2012-2013, які не будуть квотними, не приносять учасникам ніяких очок.
·        Рекомендувати обласним організаціям не надавати право проведення квотних класифікаційних змагань організаторам не квотних змагань.

Відповідальний секретар СГОСТУ                                            Л. Артеменко

з альбому «KyivRegion Open '2014»