Прес-реліз № 08 Засідання Ради СГОСТУ №5/5 від 28.06.2010

Прес-реліз № 8
Засідання Ради СГОСТУ №5/5 від  28.06.2010

Після обговорення питань порядку денного вирішили:
1. Обласна організація має складатися щонайменше з трьох клубів та не менш ніж ста танцюристів. Директорам регіональних центрів провести збори представників клубів СГОСТУ в областях з висуванням кандидатур на посаду обласного представника СГОСТУ. Строк виконання – вересень 2010 року.

2. Якість виконання прийнятих рішень на оцінку – «задовільно».

3. прийняти календар змагань 2010- 2011 років за основу. Затвердити календар на наступний сезон на засіданні в вересні 2010 року.

4. Календар конгресів, семінарів та навчань СГОСТУ на 2010- 2011 роки.

Датамістоорганізаторлекторисемінарконгрес співбесідаекзаменнавчання
128.08-3.09КиївЮ.Васютяк R.Villa & M.Colagreco (St), +
23.09.-7.09КиївЮ.Васютяк S.Surkov & Melia (La)+
33.09Київ І. Машин R.Villa & M.Colagreco (St) V.Vladykin (St) S.Surkov & Melia(La), V.Pavlov(La) +
44.09Київ І. Машин   ++
520-24.10Євпаторія Д. Єлізаров  ++++
615.11ХарківВ. Караченцев  ++
724.11КиївЮ.Васютяк S.Surkov & Melia (La)+
84.12ЛуцькС. Застровський  ++
928.01.11ХарківВ. Караченцев  ++ +
1028.02-.1.03Євпаторія Д. Єлізаров  ++++

5. Підвищити  статус танцюриста в СГОСТУ.

• Для підняття якості обліку результатів танцюристам категорії «Школа» видавати класифікаційні книжки. Встановити вступний внесок 20 грн. без оплати річного внеску. Розглянути дану акцію на зборах в областях і дати можливість внести в умови акції регіональні особливості.
  • В харківському та донецькому регіонах провести акцію обміну книжок інших організацій на книжки СГОСТУ. Умови акції: якщо клуб – член іншої танцювальної організації вступає до лав СГОСТУ, то при умові здачі танцювальних книжок танцюристів видаються книжки СГОСТУ з оплатою тільки вступного внеску в розмірі 20 грн. При цьому книжка дійсна до кінця 2011 року (отримуєш марку на 2011 рік).
  • При проведенні змагань СГОСТУ в усіх регіонах, крім харківського та донецького збільшити різницю стартового внеску на змаганнях між членами СГОСТУ та членами інших організацій до 20 грн. За бажанням організатора змагань різниця може бути більшою.

6. Прийняти правила по ProAm за основу та скласти комітет, каталог клубів, тренерів, які займаються цим напрямком. Скласти календар заходів СГОСТУ на наступний сезон. Внести в порядок денний наступного засідання Виконкому СГОСТУ питання по розвитку даного напрямку.

7. Вести рейтингову таблицю за новою формулою з вересня 2010 року. Вносити результати пар всіх класів в таблиці відповідного віку та танцювальної програми. Для більшої об’єктивності результатів рейтингової таблиці вносити результати закордонних змагань. Затвердити перелік змагань, за якими будуть підраховуватись рейтингові очки на наступному засіданні Виконкому СГОСТУ

8.Прийняти формулу обрахунку рейтингу турнірів за основу. Вести рейтинг турнірів в наступному сезоні для внутрішнього користування та заохочення кращих організаторів. Враховувати рейтинг турнірів минулого сезону при розподілі титульних змагань на наступний.

9. Використати формулу підрахунку рейтингу, якою користувалися в минулому сезоні, для підрахунку «перегонів за лідером». Підтримати ініціативу ведення рейтингу клубів.

10.На міжклубних змаганнях проводити реєстрацію танцюристів по класифікаційним книжкам. Ввести на змаганнях посаду помічника головного судді. Скласти список суддів, які мають право працювати в якості головного судді (список додається). Ввести поняття «головний суддя-стажер».

11.Скласти календар рекомендованих міжнародних змагань для пар СГОСТУ.

12.Прикласти максимум зусиль для наповнення бази даних СГОСТУ, оптимізації роботи реєстрації на змаганнях, забезпечення максимальної кількості попередньо зареєстрованих пар. Розглянути можливість організації реєстрації на рейтингові змагання в регіонах.

13. Затвердити 4 категорію при умові проходження співбесіди та конгресу наступним особам: Попову Євгену
Затвердити 3 категорію при умові проходження співбесіди та конгресу наступним особам: Петруковій Юлії.
Затвердити 2 категорію при умові складання іспиту  та конгресу наступним особам: Поповій Анні, Русановій Катерині.Аврашко Марії рекомендовано скласти іспит.
Затвердити 1 категорію наступним особам: Чернишу Артему, Окороковій Катерині.
Очеретяній Наталії присвоїти 1 категорію при умові складання іспиту.

Відповідальний секретар СГОСТУ                                                                        Л. Артеменко

Список суддів, які мають право працювати в якості головного судді.
1.  Алєксеєвський Г.
19. Сорокіна Е.
20. Стадніков В.
21. Францен С.